ahmad_yami عضو مميز
عدد الرسائل : 1 عدد المساهمات : 72 نقاط : 188 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 23/12/2009 العمر : 44
| موضوع: ريجيم الفنان حسين الجسمي الخميس ديسمبر 24, 2009 2:31 pm | |
| رجيم حسين الجسمي ....60 كيلو في 5 شهور
اليوم الاول الافطار : فاكهه واحده اى نوع + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم
الغذاء : قطعه وحده من صدر دجاج مشويه منزوعة الجلد + تناوا الخضروات الطاازجه + عصير الكيوى واناناس
العشاء : نفس الفطور بضبط
اليوم الثانى : الفطور : حبة خوخه كبيره + شريحة شمام + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم
الغذاء : سلطه + اضافة ملعقة مايونيز + تناول بعض الخضروات الطازجه + عصير الكيوى والاناناس
العشاء : شريحة بفتيك لحم او قطعة هامبوجر + عصير اناناس والكيوى
اليوم الثالث
الفطور : 5 شرايح اناناس + حبة فاكهه طازجه + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم ..
الغذاء: سلطه مكونه من قطع دجاج صدر مع خس وطماطم + شريحه وحده من الجبن خالى الدسم + عصير الكيوى والاناناس
العشاء : بطاطا واحده مهرووسه + حليب خالى الدسم
اليوم الرابع الفطور : نص جريب فروت متوسطة الحجم + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم
الغذاء : سلطه فاكهه + بيضتاان مسلوقتان + عصير كيوى واناناس
العشاء : سلطة الدجاج + 8 حبات بسله مطبوخه على البخار + حليب خالى الدسم
اليوم الخامس الفطور : 3 ثمرت مشمش + حبة فاكهه اى نوع ماعدا الموز ممنوووع من الرجيم + حليب خالى الدسم
الغذاء: سلطة توونه + تناول الخضروات الطازجه + عصير الكيوى واناناس
العشاء: حبتين كوسى محشى + حبة بطاطس مهروس + عصير كيوى واناناس
اليوم السادس الفطور : نص شمامه + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم
الغذاء : تفاحه واحده + خضروات العاديه + عصير الكيوى واناناس
العشاء : قطعتين ستيك بتلووو مشوى متبل بعصير الطماطم + حبة بطاطس مهروسه + عصير الكيوى واناناس
اليوم السابع الفطور : 2 حبة فاكهه + شريحة توست + حليب خالى الدسم
الغذاء: سلطه خضراء + عصير كيوى واناس
العشاء 3 حبات سوسيس مشويه + بطاطس مهروسه + عصير الكيوى والاناناس ..
هو فعلا خس جامد..وانا بجربه حاليا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
امل حياتى العضو المتميز
عدد الرسائل : 0 عدد المساهمات : 161 نقاط : 239 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 07/12/2009 العمر : 50
| موضوع: رد: ريجيم الفنان حسين الجسمي الإثنين فبراير 01, 2010 7:43 pm | |
| | |
|